Servicii la inaltime

In 2008, odata cu afisarea actualei noastre identitati vizuale, ne-am asumat si un nou etalon al calitatii sub toate aspectele activitatii noastre, care, condusa sub deviza "Servicii la inaltime" are ca punct central clientul si satisfactia acestuia.

Traditia care ne obliga

Ca membri ai Grupului National Bank of Greece, jucator important pe piata financiar-bancara regionala si mondiala, dezvoltat in jurul si cu suportul celei mai vechi si mai mari banci a statului grec modern (infiintata in anul 1841), servind de peste 170 de ani un numar de peste 125 de milioane de clienti, ne revine obligatia morala ca prin seriozitatea, profesionalismul si dedicarea noastra sa va impartasim beneficiile traditiei si ale experientei profesionale acumulate de catre grupul nostru.

O companie in permanent progres

Suntem un colectiv tanar care promoveaza inovarea si beneficiile societatii informationale. Ne numaram printre pionerii pietei leasingului, in ceea ce priveste dezvoltarea si implementarea aplicatiilor de asistenta si de informare on-line, de informare prin e-mail si SMS a clientilor nostri, menite sa inlesneasca relatia contractuala si comunicarea dintre noi si clienti. Pentru viitor ne propunem sa imbunatatim ceea ce am dezvoltat pana in prezent si sa identificam noi solutii care sa se reflecte intr-o diminuare a costurilor si intr-o crestere a calitatii serviciilor puse la dispozitia clientilor nostri.