NBG LEASING IFN S.A. este o societate de leasing financiar al carei obiect principal de activitate consta in acordarea de finantare in sistem de leasing financiar clientilor din categoria persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate si liber profesionistilor, cat si celor din categoria persoanelor fizice, pentru achizitia de bunuri din categoria autovehiculelor, a echipamentelor si a bunurilor imobile.
NBG LEASING IFN S.A. a fost infiintata in martie 2003, sub denumirea Eurial Leasing S.R.L., avand ca obiect de activitate finantarea in sistem de leasing financiar si operational de autovehicule.
De-a lungul vremii, denumirea si forma de organizare a societatii au suferit mai multe modificari, compania devenind din societate cu raspundere limitata o societate pe actiuni, denumirea schimbandu-se in Eurial Leasing S.A., pentru ca incepand din anul 2006 sa primeasca si acronimul “IFN” ca urmare a conformarii cu prevederile OG nr. 28/2006, denumirea completa devenind astfel Eurial Leasing IFN S.A.. La finele anului 2005, societatea a devenit membra a Grupului National Bank of Greece (NBG Group), ca urmare a achizitionarii pachetului majoritar de actiuni de catre Banca Nationala a Greciei. Datorita acestui fapt, societatea s-a integrat intr-un grup financiar prezent in 13 tari de pe 3 continente, format din 9 banci si 68 de institutii financiare nebancare.

Totodata, a fost demarat un amplu proces de dezvoltare si modernizare a companiei, dublat de diversificarea ofertei de finantare (spre segmentul de echipamente si de imobiliare al pietei), coroborat cu un efort sustinut pentru cresterea cotei de piata a companiei.
In consecinta eforturilor depuse, societatea a reusit crearea unui portofoliu solid de clienti si ocuparea unei pozitii de top in ierarhia societatilor de leasing, obtinand premiul I la Gala companiilor de leasing – organizata de catre Finmedia in octombrie 2009, pentru cea mai mare crestere a portofoliului de afaceri noi inregistrata la finele anului 2008, comparativ cu anul 2007.
Din septembrie 2007, societatea este inregistrata in evidentele Bancii Nationale a Romaniei ca institutie financiara nebancara si aplica reglementarile specifice in domeniu.
De asemenea, incepand din 24 noiembrie 2008, ca rezultat al unui proces complex de rebranding, societatea activeaza sub denumirea NBG LEASING IFN S.A., adoptand totodata deviza ”Servicii la inaltime” - in spiritul careia sunt concentrate toate eforturile si resursele companiei pentru continua inovare si crestere a calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor sai.